Gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Marjon Pauw, 7. mrt, 2014
hallo lenicka,

hoe gaat hewwt met jou en alle poezekinders en..... is je huis inmiddels klaar,\ ik hoop het voor je. gelukkig is het geen strenge winter geweest een vet probleem minder voor je.
hoe gaat het met mijn 2 katers Wolfgang en Mozart? Laat je even weten wat het adoptiebedrag is.

een hele lieve groet en wie weet weer tot ziens , Marjon Pauw
E-mail:
Geschreven door Marjon Pauw, 6. mrt, 2014
hallo lenicka,

hoe gaat hewwt met jou en alle poezekinders en..... is je huis inmiddels klaar,\ ik hoop het voor je. gelukkig is het geen strenge winter geweest een vet probleem minder voor je.
hoe gaat het met mijn 2 katers Wolfgang en Mozart? Laat je even weten wat het adoptiebedrag is.

een hele lieve groet en wie weet weer tot ziens , Marjon Pauw
E-mail:
Geschreven door meldpunt hoge tonen, 23. feb, 2014
Geluidsoverlast door pieptoon dat alleen kinderen en dieren horen?

Steeds meer mensen kopen een apparaat tegen katten (voor in de tuin, kattenverjager, geluid lijkt op dat van Mosquito) dat overigens niet werkt. Het apparaat zendt een hoge pieptoon uit met wel 140dB geluid (hoogfrequent geluid). Vooral kinderen/jongeren horen dit geluid heel goed en krijgen hierdoor gezondheidsklachten (oorsuizen, hoofdpijn, oorpijn en misselijkheid). Wij zoeken mensen die hier (helaas) ervaringen in op hebben gedaan. De pieptoon is veelal niet hoorbaar voor volwassenen. 2e kamer vragen: paulusjansen.sp.nl/weblog/2014/02/12/mosquito-ii/ Diverse KNO artsen bevestigen dat dit geluid schadelijk is.Meldingen van dieren: Sommige dieren zitten voor het toestel, wellicht dat hun gehoor al kapot is gemaakt. Andere dieren worden weer wild als een paard. Het geluid is dan ook MISHANDELING!

Meer informatie? http://www.pieptonen.nl
E-mail:
Website:
Geschreven door Jenny Bouwman Kalshoven, 15. nov, 2013
Ik ben blij dat mijn spruitje er nog is.
Groeten
E-mail:
Geschreven door Monique Freericks, 22. aug, 2013
Aangezien ik bijna jarig ben wil ik jullie een cadeautje geven. Ik zie een leuke aanbieding bij Zooplus wat ik jullie wil schenken. Een kattenhuis Maisonette voor buiten. Kunt u dat gebruiken? En mag ik dan de gegevens waar het naar toe moet als u het wilt. Bedankt en veel succes. Groetjes, Monique Freericks
E-mail:
Geschreven door Louisette,en golden, 18. aug, 2013
Fyne avond en end zondag met kitten
Geschreven door hannie van elst, 10. aug, 2013
hallo.
ik ben hannie van elst uit kollum.
ik kan u op geen andere manier bereiken.
ik heb een zeer belangrijke vraag.ik weet dat u Leukemiekatten hebt lopen.
gisteren is bij 1 van mijn katjes leukemie geconstateerd.
ik vroeg mij af wat jullie met deze katjes doen. medicijnen-natuurprodukten?
ze zien er allen erg goed uit bij u en ik wil mijn katje niet verliezen. hij is pas 1 jaar oud. aub help mij met wat informatie om mijn katje nog even te kunnen redden.
ik hoop van u te horen.
E-mail:
Geschreven door Louisette , 6. jan, 2013
Mooie plaatje en kitten
Geschreven door Louisette, 6. jan, 2013
Leuke fotos kitten,groetjes en fyne jaar begin, ook Epiphanie
Geschreven door Elizabeth, 9. jun, 2012
hallo ik had ff op uw website gekeken ik vond het een mooie waare website
ik heb zelf ook een website misschien dat u daar ook eens tijd voor kan nemen om mijn website te bewonderen en ook een berichtje op mijn gasten boek te plaatsen met vriendelijke groeten mevr Elizabeth
E-mail:
Geschreven door Diana, 4. mei, 2012
lieve Lenicka

wel op zijn plaats om ook je gastenboek even op te sieren met een mooi berichtje
van mij en een ontroerende foto
heb enorme bewondering en respect voor je en weet ook dat je de kracht hebt om door te gaan, we weten beiden waarom we het doen
zoals bijvoorbeeld mijn lieve Catrientje, (exotiic shorthair-foto) die er nu al 4 weken niet meer is...
mijn Zonnetje in huis...ooit gered van een fokster....ze was te oud en dus afgedankt..op straat gegooid, net weeer een nestje gehad, haar zoveelste....
elk dier dat we kunnen redden en onze liefde kunnen geven, is er een en we kunnen niet iedereen helpen, maar we helpen wel iedereen die we kunnen.
warme groet en take care
Diana
E-mail:
Geschreven door Evelien Bos, 24. apr, 2012
Ik vergeet de link te geven... http://kattenloket.nl/mijn-kat-bezoekt-stichting-kattenbos/
E-mail:
Geschreven door Evelien Bos, 24. apr, 2012
Vandaag heb ik op Het Kattenloket aandacht besteed aan Stichting Kattenbos. Ik hoop dat het helpt en als ik jullie - met mijn website - ergens mee kan helpen hoor ik graag! Katachtige groet, Evelien Bos
E-mail:
Geschreven door Lusie, 18. apr, 2012
Sterkte met je kat Marja!!
Spetter heeft nog af en toe last van rare aanvallen. Vaak na buiten geweest te zijn of na spanning.
Soms denk ik wel eens dat het ook kan komen door zijn jaloezie op mijn andere kat.Zodra ik haar aanhaal kijk hij met grote ogen.
Smeerlappie is het.

De dokter zegt dat het ook door eten van iets verkeerd ergens in de buurt kan komen. Of dat hij het over heeft gehouden van zijn ongeluk snachts.
Ik heb diazepam liggen, krijgt kwart of halve van als het lukt op zo'n moment. Maar meestal wil hij niet eten of het duurt gewoon een heel nacht voor het over is.
Tja katten gedrag is soms moeilijk,maar ook leuk om te analyseren.
groetjes Lusie
E-mail:
Geschreven door Marja, 17. apr, 2012
Hallo mensen van het Kattenbos,
door mijn vriendin ben ik naar jullie verwezen, ik had al eerder jullie website bezocht, maar had geen idee, dat ik mijn vraag ook bij jullie neer zou kunnen leggen.
Sinds augustus hebben wij een lief cypers poesje in huis, gehaald uit een liefdevol opvanggastgezin uit Den Bosch.
Zij was daar gebracht door een poolse man die beweerde dat het poesje 9 weken oud was, maar volgens het gastgezin klopte dat niet en was ze veel jonger.
Ik heb haar rond de 12 weken opgehaald, ze was aan haar gewicht en was een leuk vrolijk katje.
De problemen begonnen eigenlijk na de sterilisatie afgelopen december. Ik haalde haar op bij de dierenarts en tot mijn schrik had ze een kapje om haar hoofd, volgens de dierenarts, was dat
omdat ze vreselijk zat te bijten aan haar wond en hechtingen. De 10 dagen waren een hel voor zowel poes als voor ons. Later toen we de hechtingen eruit lieten halen beweerde de dierenarts, dat zo te zien, de onstekingen, Mila niet tegen de wassing had gekunnen...Wassing bleek een soort vloeistof te zijn voor het onstmetten van de huid.
Ze zou dat noteren in haar computer. Ik vond het vreemd dat Mila uitwendige hechtingen er uit moest laten halen, ik heb zoveel poezen laten steriliseren maar bij haar waren er uitwendige hechtingen. Nooit meegemaakt. Volgens de dierenarts was onze poes een vette poes....dik vel...en had ze diep moeten snijden. Ach en het is zo'n mieterig katje....
Na die sterilisatie was Mila niet meer dezelfde poes. Ze was schrikachtig en liet zich moeilijk aaien en knuffelen. Ook liep en loopt ze nooit om je benen heen te strijken.
Wat ik van al mijn andere poezen wel ken.
Na een tijdje ontdekten we dat ze een dikke lip kreeg en even later een kaal plekje op haar hoofd.
Naar de dierenarts, die beweerde dat ze waarschijnlijk een voedselallergie had.
Okay...speciaal rantsoen en speciaal voedsel Royal Canin...Feline...40 gram per dag. Ons poesje...leed zo'n honger, ze haalde zelfs het putje leeg van de afwasbak.Vreselijk om te zien.
Toen het mooi weer werd een week of 4 terug mocht ze naar buiten. Wat gebeurde er...een paar dagen later had ze zich een kale plek gebeten net boven haar staart.
Weer naar de dierenarts...ze ving een vlo...en gaf haar een injectie cortnizon...voor de jeuk. Volgens de dierenarts heeft ze een vlooienalllergie. Ze kreeg een ontwormingskuur en een pipet met Advantage. Nu zijn we 2 weken verder er haar hele onderbuik is bijna kaal en ook aan de binnenkant van een van haar poten en ook onder haar staartje heb ik ontdekt.
Deze week weer een pipet gegeven. Er moet eigenlijk 4 weken geen last zijn maar ik heb haar dus na 2 weken weer een pipet gegeven.
Ik ben eigenlijk ten einde raad. De ene allergie stapelt zich op de andere. Onze poes is niet gezond....ik heb vreselijk met haar te doen.
Maar ik wijt alles aan die stomme sterilisatie, daar is iets niet goed gegaan, naar mijn idee...
Wat vinden jullie van mijn verhaal....ik hoop dat jullie er op reageren, gezien jullie ervaring met zoveel en vaak zieke katten. Ik zou haar zo graag weer gezond zien...
Groetend Marja

E-mail:

Nieuwe reacties

21.01 | 14:17

Hi Lenicka, Sinds maart 2020 hebben wij een kat met aids in ons huishouden. Het gaat nu erg goed met hem en wij hopen dat wij nog lang van hem kunnen genieten!

...
05.12 | 22:29

info@kattenbos.nl !!!!! in vorig mailtje staat een n teveel

...
05.12 | 22:27

Je moet een mailtje sturen met uitgebreide informatie over de kat en waarom hij/zij weg moet naar info@kattennbos.nl Je krijgt dan een reactie met informatie.

...
05.12 | 20:59

wat moet ik doen om een kat hierheen te brengen? en hoeveel kost het?

...