Verwoest , troosteloos en verlaten.10 katten vermist

Als ik 's ochtends wakker wordt knalt de realiteit meteen in volle omvang in mijn bewustzijn.  De veilige warme wereld voor mijn katten en mij is verdwenen. Voor mij en een groot aantal katten voorgoed. En het wordt nooit meer zoals het geweest was.

De brand die zo snel 10 van mijn katten van hun leven beroofde zal nooit meer uit mijn geheugen en van mijn netvlies verdwijnen.  Ook niet dat ik dacht dat ik ze allemaal uit huis had gekregen. Niet dus.

Het zijn de katten die mij het meest vertrouwden , die niet begrepen waarom ik zo schreeuwde , waarom ik ze het huis uit joeg ,- 1 van de katten heb ik 2 maal uit huis gejaagd -, die er nu niet meer zijn. Waarschijnlijk zijn ze door de overvloed van brandweermensen en politie toch weer het huis ingegaan , de brandweer meldde dat ook , maar waarom waren ze minder bang voor het vuur dan voor al die mensen ? Ik zal het nooit weten maar altijd met die vraag blijven zitten.

 

Ik heb fantastische mensen leren kennen , mensen die spontaan helpen , me allerlei dingen gaven waarvan ikzelf niet eens wist hoe hard ik die allemaal nodig zou hebben en mensen die me vroegen vooral niet op te geven.

Op dit moment zijn er een groot aantal bomen gekapt op mijn terrein en de bedoeling is dat daar zo snel mogelijk een noodwoning komt.

Het afgebrande huis staat er nog net zo bij als de dag van de brand. Alle haast van al die instanties is ineens verdwenen.  Het asbest moet nog steeds gesaneerd worden maar dat schijnt aanbesteed te moeten worden. Het wachten is dus op offertes van bedrijven voor een opdracht gegeven mag worden.                           

Ziekte van deze tijd. Ik zou gewoon het dichtstbijzijnde bedrijf opdracht geven of diegene het snelste kan komen. Lijkt me veel efficiënter.

Alle mensen die gereageerd hebben en alle mensen die geld gegeven hebben krijgen allemaal persoonlijk bericht.  Het kan alleen wel even duren voor we dat allemaal op een rijtje hebben dus ik wil op deze plaats iedereen hartelijk te bedanken !!!

Ook wil ik Stichting Menodi bedanken die 5000 euro geschonken hebben voor de eerste kosten , die nu bestaan uit het aggregaat draaiende te houden.

En ik wil Stichting Dierenlot bedanken die een bedrag voor de kosten van de opvang van 21 katten op zich genomen hebben.

Van de Dierenbescherming heb ik nooit  iets ontvangen.

Maar die hebben het nu vast te druk om de 1.8 miljoen euro te tellen die ze van de Postcodeloterij gekregen hebben.

Ik persoonlijk denk dat dat geld beter besteed zou zijn aan kleine organisaties zoals Menodi , Dierenlot en nog een aantal andere organisaties die werkelijk iets voor dieren in nood doen.

Onderstaande foto's zijn van de verschillende opvangen waar de Kattenbos poezen nu zitten en waar ze het reuze naar hun zin hebben.

Nog niet alle opvangen hebben al foto's gestuurd er komen dus nog  foto's.

 

Zo werden onze poezen in de fantastische opvang in Utrecht verwelkomt. Ze hebben het daar allemaal zo goed. Dat zijn mensen die echt weten wat poezen nodig hebben. Liefde aandacht en goede verzorging. Dank je wel !!!!!! Jullie geven mij de moed om daar te gaan.
Deze poesjes zitten op een heerlijke plek in Kattenpension Kattewille. Ze hebben het daar heel erg naar hun zin en worden vreselijk verwend door Metha die heel goed voor ze zorgt.
In Kattenpension Luxor zitten 18 poesjes , warm , schoon , genoeg te eten en liefde en aandacht. Ze hebben het er naar hun zin !
Heerlijk hier !! Kattenpension Kattewille.
Kat in Nood
Kat in Nood
Luxor
Luxor
De Kattewille
De Kattewille
Video gemaakt door froydisful. Bedankt voor deze mooie video ! Dat heb je echt heel mooi gedaan. Het rode poesje dat op de bloempot staat hebben we na 2 dagen gevonden. Haar hele vachtje was verschroeid , haar voetzooltjes waren verbrand en ze had geen snorhaartjes meer. Het gaat nu weer goed met haar. Lenicka
Verwoest , troosteloos en verlaten. 10 katten definitief vermist.
Deze video heeft Edward Larkens gemaakt. Hij wil ook de komende tijd het verloop op video zetten.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Lenička | Antwoord 28.11.2016 01:03

Hij heet sinds hij hier is Dennie want hij is echt geen opa. Je krijgt rond kerst een foto en verslag van hem. Het gaat prima met hem. Hij is een lieve kater!!

Dennie | Antwoord 28.11.2016 00:16

Hoe gaat het met opa?

erica | Antwoord 09.08.2016 13:42

ik zoek voor 2 hele lieve poezen een nieuw warm nestje, ze zijn ong 11 jaar oud en beide geholpen.
alleen mensen met een warm hart!
Voor info en foto,s graag m

dany sabbe | Antwoord 08.07.2016 23:54

ik heb twee katten die samen een nieuw baasje zoeken ze kunnen niet met andere poesen heb toestemming van de eigenaar

Els van Haasterecht | Antwoord 31.12.2014 00:32

Wel een goeie over die dierenbescherming, zal de gift aan jullie verhogen en van de dierenbescherming verlagen.
Nodig de postc loterij ook een uit !!
groet Els

Gerard Lange | Antwoord 16.06.2013 20:56

Krabpaal over....iets voor jullie? Wel groot: 180 cm/60cm/80cm. Gratis natuurlijk

Bianca 20.06.2013 10:16

Hallo Gerard,altijd mooi natuurlijk maar waar moet de krabpaal vandaan komen?Is het een beetje in de buurt?

Manon | Antwoord 06.03.2013 21:03

Een jaar??? Neeeeeeee, dat moet sneller kunnen! Als de mannen in pakken even meewerken that is... Dan moet het voor de winter wel klaar kunnen zijn.

Manon 07.03.2013 01:17

Voordat het huis er weer volledig goed en wel staat, oke, dat kost tijd, maar de kattenverblijven moeten echt wel binnen een half jaar overeind kunnen staan.

Carola 06.03.2013 22:12

mijn idee Manon!!!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

21.01 | 14:17

Hi Lenicka, Sinds maart 2020 hebben wij een kat met aids in ons huishouden. Het gaat nu erg goed met hem en wij hopen dat wij nog lang van hem kunnen genieten!

...
05.12 | 22:29

info@kattenbos.nl !!!!! in vorig mailtje staat een n teveel

...
05.12 | 22:27

Je moet een mailtje sturen met uitgebreide informatie over de kat en waarom hij/zij weg moet naar info@kattennbos.nl Je krijgt dan een reactie met informatie.

...
05.12 | 20:59

wat moet ik doen om een kat hierheen te brengen? en hoeveel kost het?

...
Je vindt deze pagina leuk