Werkzaamheden noodwoning

Intussen wordt er hard gewerkt aan de noodwoning.
Een aantal bomen zijn gekapt om plaats te maken , er is , veel te veel , zand gestort en uiteindelijk is afgelopen dinsdag de noodwoning geplaatst.
Daar moet nog veel aan opgeknapt worden en het allerbelangrijkste , elektra en water , zit nog steeds in de bureaucratische  molen.
Onvoorstelbaar ! Een maand geleden al aangevraagd en een paar dagen geleden pas een schrijven waar het belangrijkste punt natuurlijk de betaling was , ruim 750 euro , en het punt waar het tijdelijke kastje voor de electriciteit geplaatst wordt en dat is dan midden in het asbest gebied dat nog niet vrijgegeven is.  Ook dat was vorige maand al gemeld.
Zitten gewoon te slapen daar.  Maar zelfs als ze de 750 euro geïndhebben moet ik nog 14 dagen wachten voor het kastje geplaatst wordt. Wachten waarop ????? Ze weten toch al een maand dat het moet gebeuren ? Intussen had Enexis wel genoeg tijd om mijn energieleverancier te melden dat ze mijn aansluiting verwijderd hadden ????? zodat die weer dacht dat ik klant af was en ik straks dus geen stroom heb als het kastje er dan eindelijk staat.
Het is blijkbaar moeilijk voor Enexis om het verschil tussen tijdelijke afsluiting i.v.m. brand , en verwijdering uit elkaar te houden.
Het hele Enexis verhaal is trouwens een grote schande. Waarom moet het ruim 6 tot 8 weken duren voor er een noodaansluiting komt ? Dat had toch gewoon al binnen een week na de brand gekund ?  Het is namelijk binnen een paar dagen al gemeld en aangevraagd. Het heeft mij tot nu toe al ruim 7 duizend euro gekost om het noodaggregaat draaiende te houden wat niet had gehoeven als Enexis meteen  gereageerd had.
Ze hoeven echt alleen maar een draadje uit de grond te halen , in een kastje te plaatsen ( 750 euro) en een installateur ( weer kassa) moet het dan naar het gewenste punt brengen en aansluiten.
En voor het punt waar het water , ja hoor weer een kastje - maar die moeten we nu zelf ingraven - en weer een prijskaartje , moet komen is men vandaag pas langs geweest.
Het schiet echt lekker op zo.
O ja , het huis staat er nog net zo bij als op de dag na de brand. Wat had iedereen toen een haast dat het asbest weg moest.


Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Familie Tuijnman uit Marum | Antwoord 26.03.2013 20:38

Heel erg geschrokken we horen het nu pas. Wat erg wat er met jou en je katten gebeurd is! We horen het nu pas! Heb je nog dingen nodig? Mail ons!!! Gift volgt!

Antje 27.03.2013 14:42

a.schweerdtman@hotmail.com

Hoop snel iets te horen.

Antje 27.03.2013 14:41

Wil je mij ook mailen? Ben al sinds de barnd op zoek naar iemand in de buurt met wie ik kan samenwerken. Kan geen kant op zonder een auto en ik wil graag helpen

FULVIA M. | Antwoord 24.03.2013 21:18

May I suggest you to start a fundraising page at the site mentioned below? Care2 people would love to help! Thanks, Anneke!

FULVIA M. | Antwoord 24.03.2013 21:16

Lenicka, a care2 member who underwent the same as you, a fire that destroyed her house and shelter, is being helped via this site http://www.giveforward.com/

Anneke Andries | Antwoord 24.03.2013 19:36

Thanks, Fulvia for being so persistent too!!!! It will be a little bit of warmth for Lenicka during these icy days!

Fulvia M. | Antwoord 24.03.2013 19:02

Thank you Anneke! Hi Lenicka! I'll be waiting for you. I just sent an email to the address for adoptions, asking the same. Stay strong, dear! Thinking of you!

Anneke Andries | Antwoord 24.03.2013 16:56

Vanuit Care2.com/USA: How to donate by PayPal to Lenicka!! We tried the paypal address given in the group some time ago, but it's not accepted. (Fulvia)

Lenička 24.03.2013 18:38

On this moment I don't know how PP works with donations. I will ask PP. I will contact my dear friend Fulvia. Thank you Anneke !

s | Antwoord 20.03.2013 13:32

wat vervelend, je zou eventueel een email actie kunnen starten via facebook, met een beetje slechte publiciteit is eneco en de gemeente zo over de streep.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

21.01 | 14:17

Hi Lenicka, Sinds maart 2020 hebben wij een kat met aids in ons huishouden. Het gaat nu erg goed met hem en wij hopen dat wij nog lang van hem kunnen genieten!

...
05.12 | 22:29

info@kattenbos.nl !!!!! in vorig mailtje staat een n teveel

...
05.12 | 22:27

Je moet een mailtje sturen met uitgebreide informatie over de kat en waarom hij/zij weg moet naar info@kattennbos.nl Je krijgt dan een reactie met informatie.

...
05.12 | 20:59

wat moet ik doen om een kat hierheen te brengen? en hoeveel kost het?

...
Je vindt deze pagina leuk